Hoe plan ik een
online afspraak?

Wilt u online zelf een afspraak inplannen? Kies dan eerst de locatie, daarna de behandelaar en dan welke behandeling u wenst.

Locatie en behandelaar

Locatie

U kiest eerst op welke locatie u geholpen wilt worden , Aalten of Lichtenvoorde

Behandelaar

De behandelaars hebben ieder hun specialisaties maar zijn allen instaat om alle voorkomende klachten te behandelen, De behandelaars zijn:

Jeannette Harbers, klassiek acupuncturist en praktijk houder. Haar specialisatie is Oncologische acupunctuur, pijn klachten en vrouwengeneeskunde. Daarnaast is zij breed geschoold in alle voorkomende klachten.

Roger van Seeters, Klassiek acupuncturist. Zijn specialisatie is pijnklachten en spijsverteringsklachten. Daarnaast is hij breed geschoold in alle voorkomende klachten

Bij Acupunctuur Oost Gelderland zijn er verschillende behandelingen die u via de online agenda in kunt plannen.

Behandelingen

Hieronder de uitleg welke behandeling u  kiest, de behandelingen zijn:

  • Gratis informatie gesprek
  • Eerste acupunctuur behandeling
  • Vervolg afspraak acupunctuur
  • Gratis advies dag

Informatie 45 min €  0,00

Als u niet zeker weet of acupunctuur iets voor u is kunt u gratis en vrijblijvend een informatie afspraak online inplannen. Samen kunnen we dan kijken of acupunctuur iets voor u kan betekenen.

Eerste behandeling, 60 min € 70,00

Deze kies u al u voor de eerste keer komt en naast  een intake ook een behandeling wilt, weet u niet zeker of u kiest voor acupunctuur? Klik dan Informatie aan.

Acupunctuur behandeling, 60 min € 62,50

u bent al onder behandeling maar wilt een nieuwe behandeling inplannen. Ook kunt u bij opmerkingen vermelden dat u bv een afspraak die er al staat wilt annuleren en dat dit de nieuwe afspraak is. U krijgt dan van mij altijd een bevestiging dat ik dit heb gelezen en de andere afspraak uit de agenda is gehaald

Een online afspraak maken?

Een online afspraak maken?