Hoe plan ik een
online afspraak?

Wilt u online zelf een afspraak inplannen? Kies dan eerst de locatie, daarna de behandelaar en dan welke behandeling u wenst.

Locatie en behandelaar

Locatie

U kiest eerst op welke locatie u geholpen wilt worden , Aalten, Lichtenvoorde of Ruurlo

Behandelaar

De behandelaars hebben ieder hun specialisaties maar zijn allen instaat om alle voorkomende klachten te behandelen, De behandelaars zijn:

Marissa le Roy, acupuncturist en shiatsu therapeut ( shiatsu valt niet onder de vergoeding van uw zorgverzekeraar) haar specialisatie is vrouwengeneeskunde. Daarnaast is zij breed geschoold in alle voorkomende klachten

Jeannette Harbers, acupuncturist en praktijk houder. Haar specialisatie is Oncologische acupunctuur en pijn klachten. Daarnaast is zij breed geschoold in alle voorkomende klachten.

Bij Acupunctuur Oost Gelderland zijn er verschillende behandelingen die u via de online agenda in kunt plannen.

Behandelingen

Hieronder de uitleg welke behandeling u  kiest, de behandelingen zijn:

  • Informatie
  • Eerste behandeling
  • Acupunctuur behandeling
  • Shiatsu behandeling
  • Onderhoudsbehandeling
  • Acupunctuur Advies dag

Informatie 45 min €  0,00

Als u niet zeker weet of acupunctuur iets voor u is kunt u gratis en vrijblijvend een informatie afspraak online inplannen. Samen kunnen we dan kijken of acupunctuur iets voor u kan betekenen.

Eerste behandeling, 60 min € 62,50

Deze kies u al u voor de eerste keer komt en ook meteen de naalden wilt ervaren, weet u niet zeker of u kiest voor acupunctuur? Klik dan Informatie aan.

Acupunctuur behandeling, 60 min € 62,50

u bent al onder behandeling maar wilt een nieuwe behandeling inplannen. Ook kunt u bij opmerkingen vermelden dat u bv een afspraak die er al staat wilt annuleren en dat dit de nieuwe afspraak is. U krijgt dan van mij altijd een bevestiging dat ik dit heb gelezen en de andere afspraak uit de agenda is gehaald

Shiatsu behandeling, 60 min € 62,50 ( geen vergoeding vanuit de zorgverzekeraar)

Shiatsu is een alternatieve geneeswijze gebaseerd Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM). In een shiatsu massage wordt de energiestroom in jouw lichaam beïnvloedt met druk van duim, handpalm of elleboog, rotaties en strekkingen.

Onderhoudsbehandeling, 45 minuten  € 55,00

Deze boeking is alleen voor cliënten die al vaker geweest zijn. ( de therapeut geeft aan wanneer  dit mogelijk is)

Acupunctuur Advies dag, 30 min €  0,00

4 x per jaar is er op een zaterdag een acupunctuur advies dag. Deze dag is om informatie te krijgen wat acupunctuur is maar ook of het iets voor u is. Deze afspraak is gratis. Voor deze dag, moet u een afspraak inplannen zodat ik ook op dat moment tijd heb om uw vragen te beantwoorden.

Een online afspraak maken?

Een online afspraak maken?