Even voorstellen

Even voorstellen

Op locatie Ruurlo werkt Marissa Le Roy en voor de locatie Aalten en Lichtenvoorde werkt Jeannette Harbers.

Over Marissa

Marissa le Roy

Naam:

Marissa le Roy

Locatie:

Pand Fysiotherapie Berkelland

Adres

De Smidse 18 - 7261 ZZ - Ruurlo

Telefoonnummer

06 418 795 00

Email:

m.leroy@acupunctuur-oostgelderland.nl

Functie:

Shiatsu therapeut en Acupuncturist

Over Marissa

Mijn naam is Marissa le Roy, moeder van een volwassen zoon.

Sinds 2009 ben ik Shiatsu therapeut en vanaf 2012 klassiek Acupuncturist, in mijn praktijk in Zutphen. Sinds begin 2020 werk ik bij Jeannette Harbers in  haar praktijk Acupunctuur Oost Gelderland met veel plezier

Acupunctuur is een doeltreffende therapie met een andere kijk op gezondheid, door op een natuurlijke manier het lichaam ondersteunen en te stimuleren om weer sterker en gezonder te worden.

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging VBAG, hierdoor worden behandelingen door een groot aantal zorgverzekeringen deels vergoed. Jaarlijks volg ik net als Jeannette diverse scholingen om mij te bekwamen in dit boeiende vak.

In 2013 ben ik me gaan specialiseren in de vele facetten van vrouwengeneeskunde, van zwangerschap, PMS tot aan menopauze en hieruit zijn mijn specialisaties borstkanker, borstklachten en menopauze ontstaan. Ook ik ben me nu aan het bijscholen in de klassieke balansmethoden van Dr Tan en Master Tung.

Over Jeannette

Jeannette Harbers

Naam:

Jeannette Harbers

Locaties:

Gezondheidscentrum “de Nassau” Aalten | Pand Fysiotherapie Lichtenvoorde

Adres

Nassaustraat 5/12 - 7121 DG - Aalten | Dijkstraat 5 - 7131 DM - Lichtenvoorde

Telefoonnummer

06 382 102 04

Email:

j.harbers@acupunctuur-oostgelderland.nl

Functie:

Acupuncturist en Praktijkhouder

Over Jeannette

Mijn naam is Jeannette Harbers, getrouwd en moeder van 4 volwassen kinderen, Acupuncturist en Praktijkhouder. Ik ben 20 jaar medisch pedicure en 16 jaar voetreflexzonetherapeut geweest.

In 2014 ben ik afgestudeerd als klassiek acupuncturist. Een geweldig mooie therapie waar je vooral kijkt naar de disbalans in je lichaam en waar je probeert met behulp van de naalden de balans weer te herstellen.

Eind 2015 heb ik mijn HBO westers medische basis kennis afgerond. Dit is voor de zorgverzekeraars van belang zodat ze weten dat een therapeut op de hoogte is van de symptomen die wijzen op ernstige ziektes en dat men  op tijd door stuurt naar de huisarts.

Daarnaast ben ik mij constant aan het ontwikkelen en  verdiepen in mijn vak en volg meerdere keren per jaar bijscholingscursussen. Onder het kopje Tarieven staat de pagina opleidingen en bijscholing kunt u zien wat ik heb gevolgd en nog ga volgen op het gebied van bijscholing.

Doordat ik de medische basis kennis heb gevolgd en aangesloten ben bij de Zhong, wordt de behandelingen door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. U kunt ook kijken op de internet site van de Zhong onder vergoedingsopties.

Wilt u graag in contact komen?

Wilt u graag in contact komen?

Related Posts

Leave a Comment

Don`t copy text!