Even voorstellen

Even voorstellen

Acupuncturist en Praktijkhouder - Jeannette Harbers.

Over Jeannette

Jeannette Harbers

Gezondheidscentrum
de Nassau
Nassaustraat 5/12
7121 DG Aalten

Over Jeannette

Visie

Belangrijk vindt ik aandacht,  dat ik de tijd heb en neem om echt naar je te luisteren. dat ik oprechte aandacht heb voor iedereen die bij mij komt. Om samen met jouw te kijken naar wat nodig om je echt te helpen. Om te kijken wat onder jouw klacht zit, welke oude patronen, pijnen en opvattingen er zijn. Om zo echt de balans te herstellen. Lichaam en geest zijn nu eenmaal onlosmakend verbonden met elkaar. Je lichaam geeft namelijk altijd aanwijzingen wat er aan de hand is. Daarom moet ik vaak denken aan een escaperoom.

Wat is de definitie van een escaperoom?

In een escaperoom ben je opgesloten in een ruimte. De deur is gesloten en jij moet proberen om uit die ruimte te ontsnappen. Je kunt ontsnappen door gebruik te maken van cryptische aanwijzingen, die je stapje voor stapje richting de uiteindelijke ‘sleutel’ of code helpen om de ‘deur’ te kunnen open.

In ons leven is het soms ook zo. We zitten in een situatie waar we soms niet in willen zitten, wat niet fijn en wat niet goed voor ons is. Waar we de aanwijzingen, soms niet begrijpen, of geen stappen durven te zetten om te ontsnappen. Met acupunctuur en mijn kennis en ervaring help ik je om de aanwijzingen te begrijpen en dat je eindelijk de moed hebt om de stappen te durft nemen Deze verandering ondersteun ik met acupunctuur, en alle kennis en technieken die ik in de afgelopen 25 jaar heb geleerd.

Hoe mooi zou het zijn om samen de code te kraken en weer de deur naar je ware zelf te openen Wil jij dit avontuur aangaan? Ik help je er graag mee. Klik dan hier voor het maken van een afspraak.

Wie ben ik?

Mijn naam is Jeannette Harbers en ik ben eigenaar van Acupunctuur Oost Gelderland, getrouwd met Jan. Samen hebben we 4 volwassen kinderen met hun partners en 2 kleinkinderen.

Mijn leven lang heb ik al een groot fascinatie in waarom dingen zijn zoals ze zijn en vooral ook hoe en waar dat ontstaan is en wat er voor nodig is om dingen weer in balans te brengen.

In mijn behandelingen maak ik gebruik van al deze kennis en technieken die ik heb opgedaan als medisch pedicure ( 20 jaar) , voetreflexzone therapeut ( 16 jaar) en tijdens mijn opleiding in België in evolutie psychologie en natuurlijk als acupuncturist.

Mijn wens is om de mensen, met behulp van acupunctuur en gesprekken, inzicht te geven , om hen te helpen om van hun onmogelijkheden en beperkingen hun kracht te maken.

Ervaring

Na de studie als klassiek acupuncturist ben ik me verder gaan verdiepen in verschillende vormen van acupunctuur. Door deze studies en natuurlijk mijn kennis als voetreflexzonetherapie, medisch pedicure en evolutiepsycholoog heb ik mijn eigen stijl en visie ontwikkeld .

Omdat alles veranderlijk is en je nooit uitgeleerd bent vind ik het van belang om mij te blijven verdiepen. Dit doe ik door middel van het volgen van nascholing en intervisie met andere acupuncturisten

“Op de bank heb ik naast dat ze me van mijn pijn heeft afgeholpen ook veel geleerd over mezelf. Ik voelde me gesteund, gehoord en begrepen. ” Annie

Wilt u graag in contact komen?

In contact komen?

Related Posts

Leave a Comment

Ga online in gesprek!
Soms heb je allebei nodig, acupunctuur en de gesprekken en soms is 'het gesprek' voldoende om je verder te helpen. Ben je ziek en kun je niet komen of woon je te ver weg?
Ga online in gesprek!
Soms heb je allebei nodig, acupunctuur en de gesprekken en soms is 'het gesprek' voldoende om je verder te helpen. Ben je ziek en kun je niet komen of woon je te ver weg?